Køb IKKE disse biler - Måske er noget skjult
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Køb IKKE disse køretøjer !

Det største tegn på snyd og bedrag ved brugtkøb
Webmaster
07/12-2017 kl. 16:30

Alle alarmklokker bør ringe hvis en salgsannonce viser et køretøj hvor nummerplade er skjult, gemt eller fjernet.

Nummerplade på et køretøj viser ingen private informationer, men komplette data på køretøj, synsrapporter og eventuel gæld samt pant i køretøjet. Altså viser nummerpladen kun information omhandlende køretøj, men ingen geografisk eller ejer-information. Er køretøjet forgældet optræder skyldner dog, hvilket oftest er ejeren, og det er naturligvis vigtig information en seriøs sælger ikke prøver at skjule.

Sælgere der skjuler nummerplade, kan derfor kun have en agenda. Skjule data som faktuel årgang, antal kørte km, uheldige synsrapporter eller gæld i køretøj. Derfor kan køb af brugt køretøj ende yderst uheldigt hvis ikke nummerplade eller stelnummer kan undersøges inden handel.

Det siger sig selv, at en falsk årgang kan betyde store tab for køber. Husk 1. registreringsdato ikke er køretøjets årgang. Årgang på et køretøj er produktionsår. Et overgemt køretøj der f.eks er produceret i 2009, men først solgt i 2013, og derfor har 1. registreringsdato 2013 i attesten, skal sælges som 2009 model. Her bliver mange snydt.

Tjekkes nummerplade eller stelnummer ikke for gæld i køretøj, kan det gå rigtig galt. Købes f.eks et køretøj med 1.000.000 kr. i pant, til 200.000 kr. Ja så betaler køber 200.000 kr. for køretøjet, og hænger på tidligere ejers 1 million kr. gæld.

Kort fortalt. Tjek altid nummerplade eller stelnummer inden køb af brugt køretøj.: Nummerplade.net

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start