Nye udbydere af autotog fra Hamburg til bilferien sydpå
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er de nye autotog til ferien sydpå

Deutche Bundesbahn kører ikke længere Autotog. Der er heldigvis afløsere, som danske feriebilister med fordel kan bruge.
Mathias B. Høj
10/05-2017 kl. 09:47

Hvis du elsker lange dage på Autobahn med ”stau” og varme madpakker på fyldte rastepladser, behøver du ikke læse videre. Men hvis du planlægger bilferie sydpå, men ikke rigtigt magter den lange tur derned, og gerne vil spare en hotelovernatning på vejen, er der godt nyt. Selvom Deutche Bundesbahn har stoppet deres drift af Autozug, er der andre, attraktive alternativer. 

Det Østrigske jernbaneselskab OEBB har overtaget dele af strækningerne for autotogene. Så der er stadig mulighed for, at køre ombord i Hamburg og vågne op i Wien, Innsbruch eller Villach. Andre selskaber tilbyder alternative destinationer.

Booking 

Alle rejser skal bestilles via nettet, og på visse af formularerne kan det være en fordel med kendskab til tysk. Eller hav Google Translate til rådighed. Vær opmærksom på, at ved flere af udbyderne skal der bestilles separate billetter til dit køretøj, samt til dig og dine passager. Og at det er dit eget ansvar, at det er samme tog. 

Priserne varierer efter komfortniveau, kupétype og tilvalg af mad og drikke. 

Links: 

http://www.oebb.at/en/leistungen-und-services/mehr-als-zug/auto-motorrad-am-zug https://bahntouristikexpress.de/autoreisezug-en.html 

https://www.urlaubs-express.de/en/ziele/ 

http://www.railtravelshop.com/holidays/motorail

Disclaimer: Magacin modtager ikke kommission eller andre vederlag for at henvise til udbyderne af autotog.

Billede: copyright: © ÖBB/Harald Eisenberger

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start