Fantastiske klassiske campingvogne i Tyskland
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fantastiske klassiske campingvogne

I tyskland findes flotte klassiske campingvogne
Webmaster
27/04-2017 kl. 21:00

Vi danskere vil tilbage i tiden hvor vi var noget for hinanden, og væk nutiden hvor mængder af forlystelser splitter familien. Vi vil tilbage til basic, når vi holder ferie, og vi vil gøre det med 100% hygge.

På sommerhus-markederne er det tydelig. De store luksus-sommerhuse med pool, spa og sauna, er usælgelige, mens standard-husene sælger godt.

Også når vi køber biler eller motorcykler, vil vi hellere ses med noget klassisk, og stilfyldt, end noget moderne og nykøbt. Selv nutidens unge har det således.

Denne trend breder sig også til camping. Flere og flere vælger hyggepladserne, hvor vi kommer hinanden ved, frem for de såkaldte tivoli-pladser, hvor alt bimler og bamler. Ja selv de gratis shelterpladser uden toilet og bad, som er helt primitive, oplever gigantisk fremgang i antal besøg.

Også på måden vi vil bo når vi camperer, opleves denne trend mod de klassiske familiedyder. Derfor søges og sælges flere og flere klassiske autocampere og campingvogne, som efter mange campisters mening er en skøn indgang til camping og ferie med de gamle dyder. Ikke svært at forstå når man ser de klassiske campere.

Desværre har denne store efterspørgsel på det klassiske også hævet priserne markant.

Her på den tyske mobile.de, side findes mange fantiske klassiske muligheder for skøn camping. Desværre er priserne på denne fine stil ikke forbeholdt alle.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start