DCU - Skidt eller kanel ? Det store spørgsmålstegn
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DCU – Skidt eller kanel ?

Det store spørgsmålstegn - Oplæg til tanke eller debat
T. Pedersen
12/12-2017 kl. 00:00

DCU imponerede tidligere, med åbenlyse fordele som godt medlemsblad, billigt campingpas og gode rabatordninger. Og hele pakken endda til en fornuftig medlemspris. Men der er løbet meget vand gennem åen den seneste tid. Er DCU fulgt med udviklingen, eller har foreningen tabt tråden ?

Medlemsbladet er stadig en solid sag med mange sider, og endda i flotte farver. Men indholdet er ændret en del de seneste år. Redaktionelle artikler, informationer og anmeldelser, er i vid udstrækning udskiftet med annoncer og reklamer. Faktisk ligner det nu +50% i reklamernes favør i vore tids DCU blade. Ønsker medlemmerne annoncer og reklamer, frem for informations og redaktionelt stof ? 

Campingpasset er passé. Altså er billigt campingpas som medlemsfordel forsvundet. Vi skal jo ikke have campingpas mere, os campister. Det er endda gået så galt for DCU, der selv sad med ved bordet som medlem af direktionen i Campingrådet, så DCU nu stiller krav mod dem selv. DCU har har stillet et krav mod konkursboet i Campingrådet lydende 101.000 kr. Altså et krav mod Campingrådet, som var ledet af DCU selv. Campingrådet har, ifølge konkurrence og forbrugerstyrelsen, ulovligt tvunget vi danske campister til at betale for noget vi ikke havde brug for. Bør DCU være medvirkende til at tilbagebetale medlemmernes uberettigede udgift ?

Rabatordningerne er blevet ordinære for mange DCU medlemmer. Mange FDM medlemmer udtrykker at et medlemsskab hos FDM giver langt flere fordele og rabatter end DCU medlemsskabet. Et medlemsskab hos begge foreninger kan virke som dobbeltbetaling, da mange rabatordninger og fordele ligner hinanden. Hvad er bedst for dig ?

Kan vi stole på teksterne på dcu.dk og i DCU´s blad Camping-fritid, når chefredaktøren har egne økonomiske interesser i drift af personlige medier som webportaler og TV programmer om camping ? Når annoncørerne betaler store summer til annoncering på chefredaktørens private medier, kan chefredaktøren så være nøgtern hos DCU ? Med andre ord, er det muligt at være kritisk overfor dem der betaler aftensmaden, bilen og afdragene på boligen ?

Kan kun tale for mig selv. Ja jeg er stadig medlem af DCU, men seneste tids udvikling hos DCU stiller åbenlyse spørgsmål inden mit DCU medlemsskab skal fornys. Er DCU for medlemmerne eller medarbejderne ? Hvad med dig, hvordan er din fremtid hos DCU ?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start