123camp.dk skaber nervøsitet blandt visse forhandlere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingbranche i panik

123camp.dk skaber nervøsitet blandt visse etablerede forhandlere
Webmaster
08/01-2017 kl. 18:00

Indførslen af forbrugerinformationer på 123camp.dk, som gennemsnitspriser, liggetider, antal interesserede i annoncen, antal videreklik til den faktiske annonce, og andet, har nærmest skabt paniktilstand blandt flere af landets etablerede campingforhandlere.

Specielt de forhandlere, der generelt forsøger at sælge campingvogne og campere til priser over normen, finder det naturligvis ikke gavnligt at 123camp.dk skilter med ekstra høje priser og lange liggetider hos visse forhandlere.

At nogle forhandlere ønsker 123camp.dk standset, grundet den øgede gennemsigtighed 123camp.dk tilbyder i markedet, får ikke 123camp.dk til at ryste på hænderne.

123camp.dk er en forbrugerside, og gør derfor hvad der er mulig for at give de danske camping-forbrugere mest mulig gennemsigtighed i markedet. MagaCin.dk og søstersiden 123camp.dk, er modsat de fleste andre campingsider i Danmark, uafhængige af branchens penge, hvilket betyder at begge sites ikke lader sig ændre efter branchens ønsker. Sådan skal og bør det være hos et uafhængigt forbrugersite.

Den selvsamme branchepanik er tidligere set indenfor bl.a. bil og hushandel. Da de nu markedsledende  salgssteder indenfor disse brancher indførte selvsamme forbrugeroverblik som 123camp.dk har indført, reagerede branchen negativt. Disse brancher har nu lært at leve med det forbedrede forbrugeroverblik, hvilket efterfølgende har betydet mere fornuftige priser. Noget 123camp.dk også ønsker at tilbyde de campingelskende forbrugere.

MagaCin.dk og 123camp.dk vil fortsætte med at tilbyde branchens bedste overblik, så camping-forbrugerne kan gøre de bedste køb når de søger campingudstyr via 123camp.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start