Årets campingferie: Klim Strand Camping nordjylland
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets campingferie: Klim Strand Camping

Årets sommerferie gik i år til det nyåbnede Klim i nordjylland
Pia Jachobsen
27/08-2015 kl. 18:15

Vi, jeg og familien på far og to børn på 6 og 9 år, fik et godt tilbud lydende på 14 dage i egen campingvogn for 4500,- alt incl. Vognen lånte vi af en god ven og så gik turen nordpå.

Det første der mødte os, da vi ankom, var en stor blå vandrutchebane og børnene jublede på trods af, at det silede ned og blæste en halv pelikan. Dejligt med lidt entusiasme. Det viste sig desværre, at rutchebanen var et levn fra de gamle ejere og ikke virkede. Men indendørs badeland var der til hele familien og wellness-område til de voksne- det havde vi set på hjemmesiden, så det skulle nok gå. Og trådløst internet på hele pladsen. Super- perfekt til aftenerne i campingvognen  Så efter 2 timers kamp med forteltet i den stærke blæst, kunne vi se os om på pladsen.

Ok trådløst netværk… jo det var der, men kun i hovedbygningen. Men det var egentlig et meget godt trick at få alle børnene til at sidde der og se film på deres Ipads og de voksne med deres computere, for de har da afgjort solgt mere i isbaren og kiosken/købmanden på den konto. Det kneb bare lidt med hyggen vognen om aftenen. Ludo bliver jo ikke ved med at være sjovt. Badelandet med et stort bassin til motionssvømning og leg, varmtvandsbassin til børnene og de kuldskære (undertegnede incl.) og så legebassinet med rutchebane og fontæne. Super. Der blev brugt mange timer hver dag. Men wellnesset, tja, hjemmesiden lovede jo massage men da jeg spurgte efter denne service i receptionen, måtte den unge pige fortælle, at det ikke var lykkedes dem at få lavet en aftale med en massør, der gad køre helt derud.

Den afsides beliggenhed (ca. 15 fra Fjerritslev) blev dog belønnet med Vesterhavets tilstedeværelse lige bagved campingspladsen. Havde vi haft bedre vejr, havde det helt klart trukket nogle timer på hyggekontoen, men det blæste desværre alle 14 dage og det var ikke varmt nok nogle af dagene til at bade i havet. Og da slet ikke for den kuldskære.

Pæne servicebygninger og gode legepladser til børnene var dejligt. Det skortede lidt på rengøringen og generelt gav det hele, badelandet incl. indtryk af at være lidt slidt. Men hvor stedet trængte lidt til opmærksomhed, så var servicen til gengæld helt i top. Jeg var alene med min datter i 6 dage uden bil, og da kneb det altså lidt med at få udvalget af mad i kiosken/købmanden til at slå til. Jeg spurgte pænt, om det var muligt at få en pakke oksekød indkøbt specielt næste gang de var i byen at handle varer, og det kunne jeg heldigvis. Ellers bestod udvalget af pølser og sparerips eller grillmad/mad fra restauranten og den går altså ikke i længden.

Men udover disse børnesygdomme på den nyåbnede campingplads, var vi faktisk ganske tilfredse. I restauranten/grillbar, der kørte selvstændigt, var der god mad at hente og lidt sladder. Det viste sig, at de gamle ejere valgte at få bygget den nye hovedbygning i stil med de øvrige bygninger på pladsen, nemlig med stråtag, og med badeland, wellnessområde, stor kiosk/købmand, legeland og opholdsrum er det en meget stor bygning og det var det to-cifrede millionbeløb som det kostede, der tilsyneladende fik regnskabet til at tippe. Nu kan de nye ejere glæde sig til en lang vinter, hvor hele den dejlige campingplads kan få en kærlig hånd og få de sidste ting til at virke, så de er klar til næste sæson, hvor sommeren forhåbentlig bliver lidt længere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start