Velgørenhed med superbiler på flyvestation Aalborg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Velgørenhed med superbiler

Overskuddet går til udsatte danske børn
Steffen F. Olesen
01/03-2019 kl. 11:40

Søndag d. 26 maj 2019 slår arrangørerne bag Raise for Kids portene op for et nyt velgørenhedsarrangement på flyvestation Aalborg. 

Det er blandt andre CoolUnite og GestusNord, som står bag denne fantastiske idé om en dag fyldt med underholdning for folk i alle aldre.

Der vil være aktiviteter for hele familien, og er du en af dem der er til hurtige biler, er der mulighed for at købe sig til en tur i en Ferrari, Lamborghini eller en Maserati. Du kan faktisk også komme helt tæt på en vaske ægte Formel 1 racer! – Michael Schumachers knald røde 2005’er Ferarri er nemlig at finde i biludstillingen.  

Ydermere vil der på dagen være live musik, hoppeborg, streetfood, pop-up shop’s og beautyshows med Dennis Knudsen og Søren Hedegaard. Der er noget for alle – så tag du bare hele familien med.

Hele herligheden kan opleves for 160 danske kroner, og overskuddet går ubeskåret til udsatte, sårbare og sygdomsramte børn i Danmark.  

Børnebilletten koster 30 kroner, og gælder for børn under 12 år – denne kan veksles til 3 drikkevarer til barnet mellem kl. 10:00 og 17:00.

Se dagens program herunder:

Kl. 10.00 Åbnes dørene

Raise for Kids er en festival for hele familien med hyggelig stemning, fed live musik og eksklusive superbiler i verdensklasse.

Kl. 10.00 Superbil pitten åbner

I biludstillingen vil I finde de vildeste superbiler bl.a. Michael Schumachers Formel 1 fra 2005. Man kan også købe ture i en Lamborghini, Ferrari mm. Mads Christensen er i pit-området hele dagen. Billetter kan købes på forhånd. Vi annoncerer snart hvor disse kan købes.

Kl. 10.00 Pop-up shops åbner

Ved Raise for Kids kommer flere butikker med pop-up shops. Her kan shoppes alt fra kunst og antikviteter til tøj og smykker.

Kl. 11.30 Onkel Reje Show

Onkel Reje er modsætning til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Onkel Reje har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må. Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

Kl. 12.00 Meet & Greet med Onkel Reje

Onkel Reje bliver i 30 minutter efter showet og stiller op til selfies med publikum. Vi kan desværre ikke garantere, at alle når at møde Onkel Reje.

Kl. 13.30 Antonnelli Orchestra og Søren Sko

Vi er stolte over at kunne præsentere den folkekære sanger og komponist Søren Sko. Søren har vundet flere Danish Music Awards og solg et utal af plader. Han vil optræde sammen med The Antonelli Orchestra.

Kl. 14.00 Mads Langer

Mads Langers første single “Breaking News” udkom i oktober 2005 og blev straks Ugens Uundgåelige på P3. Lige siden har Mads turneret hele Danmark med sine nummer 1 hits. Denne gang vil man kunne opleve ham med The Antonelli Orchestra.

Kl. 15.00 Joey Moe

Joey Moe er en dansk-hawaiiansk pop og R&B-sanger. Han har lavet mage hitsange og har desuden rekorden for flest uger på den danske klubhitliste, Dancechart, med 48 uger. Denne gang vil man kunne opleve ham med The Antonelli Orchestra.

Kl. 17.00 Tak for i dag

Dørene lukker kl. 17.00 og vi siger tak for i dag og fordi I havde lyst til at gøre en forskel for mange familier.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start