Stor Campingmesse i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor Campingmesse i weekenden

For 10. gang i træk åbner Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) dørene til campingmesse. Det sker 9., 10. og 11. februar med nyheder, kendte mærker, spændende aktiviteter og mulighed for at opleve lige fra den ypperste luksus til små minicampere
Mathias B. Høj
09/02-2018 kl. 12:03

Hvis du mangler nyt campinggrej, eller -vogn, og pengene keder sig på bankkontoen, er der købsinspiration at hente i denne weekend. For 10. gang åbner Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) dørene til specialmessen CAMPING i februar, hvor campister kan handle, hente ny viden og inspiration om alt til campinglivet hos de mere end 100 udstillere.

Alle de kendte mærker

Med et udstillingsareal på ca. 9300 m2 er der masser af plads at boltre sig på med nyheder til campisterne. Bürstner, Hymer, Adria, Kabe, Caravelair, Isabella, Camp-let og Morelo er bare nogen af de kendte mærker, der er repræsenteret på messen, hvor der både kan opleves campingvogne, autocampere, teltvogne, fortelte, campingpladser, udstyr, tilbehør og meget mere.

Grillen tændes op

Har man sagt camping, har man næsten også sagt grill. Derfor står grill-entusiasterne Anders ’Ædedolken’ Lang og Martin Mygdam klar med grill-shows. Mellem showene kan publikum tage en snak med både Anders og Martin og få gode råd til både madlavning på grill og hvilket grill-udstyr, der egner sig godt til campingturen – og mulighed for smagsprøver til de fremmødte.

Se mere på Campingmesse.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start