Sådan blev vi forelsket i en Audi R8
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sådan blev vi forelsket i en Audi R8

Hurtig prøvekørsel af højtydende Audi
Mathias B. Høj - Video: Peter Bysted
04/06-2019 kl. 07:38

I Danmark, hvor man med sine skatter og afgifter betaler for sin bil flere gange, hører det til absolut sjældenhederne at se flere Audi R8'ere samtidig. I hvert fald her i kongeriget. 

Derfor tiltrak myriaden af hidsige Audi'er på rad og række sig vores opmærksomheden, da vi mødte ind på kontoret om morgenen. Vi har kontor ved FDM Jyllandsringen, og netop dér afvikler Audi deres Driving Experience. Et arrangement, hvor der er mulighed for at køre i noget af det ypperste fra Audi – eller bilbranchen generelt.

Vi fik tiltusket os en tur i en lækker R8'er. Det var en Coupé V10 Quattro. Sugemotor med en ydelse på ikke mindre end 570 hk, en topfart på 324 km/t og acceleration fra 0-100 km/t på sølle 3,4 sekunder. Vanvittig lækker bil, som var designmæssigt afstemt med racerfarver i kabinen – hvor der heller ikke var sparet på kulfiberen. Plads var der ikke meget af, men det skal der heller ikke være i den slags biler.

Den kan tage sving, kan den! Sjældent har vi kørt i en bil, som i den grad klæber sig fast i kurverne og har en så dynamisk kørsel. Det kunne man sagtens blive afhængig af.

Andre muligheder, som vi desværre ikke nåede, var TT RS Coupé. 400 hk og topfart på 280 km/t yder den femcylindrede 2,5L rækkemotor. Smukke biler, som man for ussel mammon kan brøle rundt i på en racerbane en hel dag.

Du kan se mere om Audi Driving Experience her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start