Bil og MC træf i Roskilde flyttes til Rådhuset
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Roskilde træf flytter fra havnen

Det store biltræf flyttes til Rådhuset i 2016
Webmaster
08/01-2016 kl. 20:00

”Vi flytter træffet til parkeringspladsen og cirkuspladsen bag ved Roskilde rådhus, med indkørsel fra Køgevej-Gormsvej. En dejlig plads med brosten og atmosfære der vil passe perfekt til de gamle biler – Desuden råder vi over ”cirkuspladsen” et stort græsareal der er perfekt til grill og picnic”, skriver en af arrangørerne, Jakob Leth, på veteranfællesskabets Facebookside, Youngtimer.dk.

Beslutningen om at rykke arrangementet til nye omgivelser væk fra vandet er blandt andet truffet, fordi fællesskabet gerne vil tilgodese den type ældre biler, der for 10 år siden blev startskuddet til biltræffet, men som i de senere sæsoner er blevet overskygget af et stigende antal motorcykler.

”Vi har i den seneste sæson modtaget kritik omkring træffene på Roskilde Havn, både med hensyn til forholdende og ikke mindst sammensætningen af køretøjer – vi er kort sagt druknet i vores egen succes, ikke mindst fordi arrangementet har tiltrukket en stor del køretøjer uden for træffets målgruppe”, skriver arrangøren, der overfor Paperboy understreger, at det er bilentusiasternes egen beslutning at forlade havnen.

Kilde: Paperboy

Del med en ven

0 personer snakker om “Roskilde træf flytter fra havnen

 1. Skal det forstås som at man egentlig ikke er så velkommen hvis man f.eks. er på motorcykel?

 2. A V: Det er en biltræf, problemet ved havnen var, at det havde udviklet sig til også at blive et MC-mødested. På samme måde, ville jeg også synes det var en skam, hvis bilerne var i overtal til en MC-træf

 3. Jeg synes netop det er en kvalitet at der er både biler og mc på træffet

 4. Ølkapslen, men vil du også synes det til en MCtræf, hvis der pludselig var biler i flertal?

 5. Uanset hvad MagaCin skriver er dette et biltræf for biler over 25 år. Motorcykler bliver ikke lukket ind.

  Jakob Leth
  Stifter af Youngtimer.dk

 6. Husky652, jeg forstår det naturligvis udmærket fra arrangørens synspunkt, men som regelmæssig gæst synes jeg det er lidt ærgerligt. Iøvrigt har jeg selv en klassisk bil.

 7. Jeg gør ikke dette for at tage noget fra nogen, men når folk begynder at fortælle mig at de fravælger os som biltræf på grund af manglende plads og for mange motorcykler og nye biler bliver jeg nødt til at handle. Forestil dig hvis jeg kommer med 200 biler til bakkens åbning fordi man kan og fordi det er en offentlig plads. Det ville man nok også blive træt af.

 8. Kan godt se at jeg måske ikke udtrykte mig så elegant.

  Jeg er egentlig bare nysgerrig efter hvordan parkerings forholdende vil være ved rådhuset for os der ikke lige er i klassisk/veteranbil men stadig gerne vil rundt og kigge? Jeg er da primært kommet på havnen for at se på bilerne, også selvom jeg ankom på (klassisk) motorcykel..

 9. På modsat side af rådhuset er der en stor P plads til gæster og publikum

 10. Jeg syntes det er meget ærligt, at man ikke kan finde ud af at hygge sig sammen ,men der åbenbart fordi der er gammel sur m/k imellem, jeg havde hørt at dette var på vej, så lad da håbe at vi stadigvæk kan gøre det til en hyggelig aften på havnen, jeg mener da også det er dejligt at der er andre der kommer ud fra og ser på både biler og motorcykler og andet , så lad de gammel sure m/k mødes på rådhuset og os andre i havnen.

 11. Je58: Såvidt jeg har forstået det, så er det ikke fordi man ikke har kunnet hygge sig sammen, at youngtimers flytter, men fordi der har været klager over størrelsen på havnen.
  Og så har man fra youngtimers side 2 muligheder.
  Flytte, og sikre sig det ikke vokser for stort igen eller nedlægge det helt.
  Her er den første løsning valgt b

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start