Kør MC uden kørekort - Alle aldersgrupper er velkomne
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kør mc uden kørekort

Den 25. juni kan unge og andre uden mc-kørekort prøve at køre mc
Gunnar Skrydstrup
10/05-2011 kl. 13:45

MagaCin.dk og MCTC er gået sammen med forhandlere og kørelærere m.m. om et arrangement, hvor man kan prøve at køre mc, selv om man ikke har kørekort. Formålet er først og fremmest at få unge til at prøve at køre mc, men alle aldersgrupper er velkomne.

Arrangementet finder sted lørdag den 25. juni fra klokken 10-16 på manøvre-området ved Jyllandsringen. Jyllandsringen ligger lige uden for Resenbro ved Silkeborg.

Der bliver mulighed for at prøve såvel hel små maskiner på 125 kubik som større maskiner på 650 kubik. Kørslen vil først og fremmest finde sted på specielle skole-cykler under ledelse af erfarne mc-kørelærere. De interesserede får således en grundig instruktion før og under kørslen. Desuden vil der være erfarne motorcyklister og mc-forhandlere til stede, som kan svare på spørgsmål og komme med tips vedrørende det at køre mc. Har du et mc-kørekort, men kunne tænke dig at få formen pudset af, så vil der også være repræsentanter for FDM-MCTC kørekurserne, som kan besvare eventuelle spørgsmål.

Kender du en, som ikke har mc-kørekort, men som kunne tænke sig at prøve at køre mc, så giv ham eller hende et tip om arrangementet. Har du spørgsmål om arrangementet, er du velkommen til at kontakte MCTC på tlf. 8611 6200 eller [email protected]

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start