Camping med børn - Efterårsferien noget helt særligt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Efterårscamping med børnene

Camping i efterårsferien byder på noget helt særligt
Ursula Østerberg
06/10-2015 kl. 17:45

Campingsæsonen er langt fra slut i Danmark. Cirka halvdelen af de danske pladser holder åbent i efterårsferien, og mange af dem har spændende og sjove aktiviteter til børn og børnebørn fra morgen til aften. Camping i efterårsferien byder på noget helt særligt.  Der er intet som at hygge sig med børnene i campingvognen eller forteltet med spil, varm kakao og stearinlys om aftenen efter en lang dag i det skønne efterårsvejr. 

Vi har kigget på hvad nogle af campingpladserne tilbyder af aktiviteter til børn i efterårsferien og har også fundet nogle aktiviteter, I selv kan finde på, hvis jeres favoritcampingplads ikke selv har noget på programmet. 

Frigård Camping 

Frigård Camping i Kollund ligger tæt ved smuk natur, fjord, skov, strand, og kun 3 km fra den dansk-tyske grænseovergang, så der er rig mulighed for at tage på udflugter i både Danmark og Tyskland, hvis I vil udenfor campingpladsen og opleve efteråret.  På campingpladsen er der et væld aktiviteter for børn hver dag.  Børnene vil være rigt underholdet af det fylde program, som byder på perleværksteder, pandekagebagning, børnequiz, porcelænsmaling, filmhygge, skattejagt, æbletryk, børnebanko og halloweenløb. Der er ingen risiko for, at børnene kommer til at kede sig her. 

CampOne Bøjden Strand 

Skal efterårsferien holdes på Fyn og vil I give børnene naturoplevelser, så byder den 5-stjernede campingplads CampOne Bøjden Strand på Sydfyn ikke kun på havudsigt fra alle pladserne, men også på en række børneaktiviteter i efterårsferien. Det meste i naturens ånd.  Campingpladsen inviterer bl.a. pladsens børn på naturdag på stranden, hvor der er krabbevæddeløb, mulighed for at smage en levende reje, og hvor naturvejlederen fortæller om naturen. Der er også kreativt værksted, hvor børnene kan udfolde sig. Det er dog primært badelandet og det lille tog “Futte”, som transporterer børn rundt på pladsen hver dag, som campingpladsen forventer, vil fylde børnenes efterårsferie med sjov. 

Feddet Camping

Kun en time fra København ligger luksuscampingpladsen Feddet Camping i et sjældent landskab, der mest af alt minder om Jyllands vestkyst. Feddet er en helt enestående halvø på 600 ha. som adskiller Faxe Bugt og Præstø Fjord. Her kan I bruge dagen på Feddet mellem strand, fjord, skov og lyngheden og gå på opdagelse på stierne mod nord til Strandegård Dyrehave, hvor oldgamle egetræer og gravhøje sender fantasien på rejse. Campingpladsen har fyldt programmet op til børnene i efterårsferien. Til de fartglade 4-14-årige vil en køretur på elektrisk motorcross helt sikkert vække glæde, og ellers er dagene spækket med udskæring af halloweengræskar, hesteridning, børnedisko, bålhygge, sportgames, børnebageri, æblepresning samt kreativt værksted. Til de modige børn er der endda spøgelsesjagt. 

Find selv på aktiviteter

Måske er der ikke planlagt nogle børneaktiviteter på din campingplads, men det gør ikke noget. For efteråret er den perfekte årstid til udendørs børnelege, og en campingferie er altid et hit hos børnene, så børnenes efterårsferie er sikret uanset, hvor I tager på camping. 

Nyd en dag i efterårssolen med at samle kastanjer sammen med børnene og byg små kastanjedyr om aftenen, eller prøv at samle agern under egetræerne, som børnene kan bage agernkager af. Er børnene i en alder, hvor H.C. Andersens eventyr er sjove, så kan I også samle egegaller og lave sort blæk, som H.C. Andersen foretrak at bruge til at skrive sine mange eventyr.  Uanset hvor I camperer i landet, så vil I helt sikkert kunne tage på geocaching, som er en slags GPS-skattejagt, hvor andre geocachere har lagt en skat ud, som I skal finde med jeres mobiltelefoner eller bilens GPS i hånden. Et hit for både store og små. Efteråret er også en blæsende tid, så udnyt blæsten og byg jeres egne drager.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start