Disse biler så vi gerne i finalefeltet til Årets Bil 2020
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Disse biler så vi gerne i Årets Bil finalen

Listen med biler var lang, men nogle biler fortjente at være med. Se her hvilke
Mathias B. Høj
10/10-2019 kl. 10:11

Finalefeltet til Årets Bil 2020 var interessant af flere grunde. Det mest åbenlyse var, at premiumproducenten har hele to modeller med, men også at der kun var én crossover. Nemlig Kia XCeed. Du kan se mere om finalisterne her.

Listen med tilmeldte biler var lang, og af samme grund var der flere biler undertegnede gerne havde set i finalen. Uden nødvendigvis at kunne sige hvem der så skulle ud af finalefeltet.

Men Toyota Corolla, som vi tidligere har testet, fortjente en plads. En bil som tidligere i den grad har udstrålet fornuft, men som nu er blevet overraskende velkørende og har fået et markant design. Med en brugervenlig pris, kan det overraske at den ikke er at finde i feltet.

Kia e-Soul skiller vandene med sit nye udseende. Jeg er personlig langt fra fan, da det minder for meget om en tidlig Berlingo. Puha. Men bilen er faktisk ganske velkørende og kabinen er præget af praktiske valg og materialer som virker slidstærke. Oversigtsforholdene er fremragende med de store ruder og affjedringen til den komfortable side. Den er en fremragende bil til familien, som kører meget i byen.

Og så må det stå for egen regning, men jeg havde selv stemt på Suzuki Jimny, selv om det er en særdeles upraktisk bil, hvis man ikke har en bøvlet og mudret skov som hovedfærdselsåre. Men den kan sit klatring som ingen andre biler i den prisklasse og er med sin meget kantede statur svær ikke at elske.

Hyundai Nexo kunne også have været en mere klimavenlig kandidatbil, med sin uskadelige udstødning. Startprisen på over en halv million virker umiddelbart ond, men udstyrsniveauet er højt og med bilens størrelse in mente, virker prisen straks mere rimelig. Med det større fokus klima har fået, kunne Nexo'en i mine øjne godt have landet en finaleplads.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start