Slut med MC i Frankrig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med MC i Frankrig

Franskmændene gider ikke danske motorcykler
Tommy Rønn
06/04-2011 kl. 21:00

Den danske motorcykelpark er af ældre kaliber. Faktisk er flertallet af vores motorcykler her i landet fra før 1. juli 2004. Netop disse gamle motorcykler ønsker de ikke mere i Frankrig, ifølge den franske økologiminister, Nathalie Kosciusko-Morizet.

Hun ønsker et forbud som rammer de 8 største franske byer. Planen er at få de gamle motorcykler ud af byerne, altså dem fra før 1. juli 2004, så forureningen minimeres.

Der er snart valg i Frankrig, og netop et forestående valg betyder ofte vanvittige ideer og mystiske lovforslag fra diverse partier. Partierne skal jo gøre sig interessante og skaffe vælgere.

Nathalie Kosciusko-Morizet er ikke en dame uden indflydelse i Frankrig, og får hun dette trumfet igennem, må mange danskere droppe frankrigsturen. For franskmændene betyder det mindre, da deres motorcykelpark er af nyere dato.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut med MC i Frankrig

  1. tjaaa hvis vi ikke havde de høje afgifter, så ville det meste af danmarks forurening være løst, en mindre afgiftnedsættelse vil have stor effekt tror jeg, MIN gamle bil ville i al fald blive skiftet ud til en nyere

  2. Det løser nok ikke problemet i et voldsomt omfang, da der er mange – mig selv inkl – der foretrækker de ældre maskiner. Og hvor mange motorcykler går der egentlig på en gammel diesel bil når vi nu taler forurening…..de er skøre de ro….gallere….

Skriv et svar

Giver børn en ny start