Egeskov MC Træf 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Egeskov MC Træf 2023

Gratis adgang for alle der ankommer på motorcykel lørdag d. 29. April Kl. 10.00-17.00
CO
22/03-2023 kl. 06:00

Det historiske Egeskov Slot blev opført i 1554 af rigsmarsk Frands Brockenhuus, og er siden begyndelsen af 1990’erne blevet drevet af greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, som af en særdeles sympatisk grund siden 2014 har afviklet et årligt arrangement motorcyklister.
For greven er nemlig selv ret entusiastisk vedrørende motorcykler, som eksempelvis MagaCin’s besøg på slottets motorcykelmuseum i 2013 klart illustrerede.
Derudover er greven i øvrigt selv en yderst kompetent motorcyklist, som ved flere lejligheder har deltaget i køretekniske kurser, hvor medlemmer af MagaCin’s stab har medvirket som baneinstruktører.

Også sidst i April i år
I 2021 skulle mc- træffet ved Egeskov efter planen have være afviklet 24. April, men blev af en velkendt årsag tidligt på året udsat til 18. September samme år.
Sidste år blev det i stigende grad mere populære og særdeles velbesøgte mc-træf som planlagt afviklet lørdag d. 30. April, og det er i nøjagtig samme måned, der skal sættes kryds i kalenderen i år.
For i år finder træffet der også er oprettet som Facebook begivenheden Egeskov MC Træf 23 sted Lørdag d. 29. April i tidsrummet kl. 10.00-17.00.

Datoen for årets Egeskov MC Træf har faktisk været offentliggjort længe, og adressen Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup er meget tænkeligt gemt som fast destination i mange danske motorcyklisters navigationsenhed.
Men man kunne forestille sig, at nogle måske havde overset eller glemt datoen, hvor der bliver rig mulighed for at se på motorcykler, sparke dæk og hygge sig med ligesindede.

Vedrørende årets mc-træf skiver Egeskov Slot på deres hjemmeside dedikeret til arrangementet:-

Egeskov fejrer traditionen tro åbningen af  årets sommersæson ved, at invitere alle der ankommer på motorcykel til at opleve Egeskov helt gratis. Det er et overvældende tilløbsstykke og du vil kunne se tusindvis af MCér samlet på Egeskov denne dag.

Du er velkommen til at kigge forbi og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på rigtigt biker-vejr. Alle der ankommer på en motorcykel kan følge skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler.

Bemærk at der pga. af bevaringsmæssige hensyn og den store folkemængde, ikke er fri adgang til selve slottet for gæster med fri adgang til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 65 kr. Børn kr. 45

Fakta
Når du ankommer på din motorcykel, skal du blot følge skiltene og Hjemmeværket og parkeringsvagterne, som vejleder til det særlige parkeringsområde. MCér skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne. Husk brikker til støttefødderne.

Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup. Der er reserveret et p-område på plænen til el-motorcykler nær den hvide toiletvogn. Her er strøm. Husk kabel.

Tilbuddet om fri adgang gælder kun for gæster der ankommer på en motorcykel den 29. april fra kl. 10 – 17. Der gives ikke fri adgang for gæster på knallert eller ATV eller lignende. Biler har ikke adgang til området for MCér og henvises til Egeskovs almindelige p-plads og hovedindgang, hvorfra man kan gå til eventområdet via haven.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start