Yamaha priser 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha priser 2022

Et samlet overblik over Yamaha's 2022-priser
Steffen F. Olesen
15/03-2022 kl. 07:26

Som et led i rækken af 2022-prislister finder du nederst i denne artikel den seneste prisliste over de Yamaha-modeller som er tilgængelige i Danmark, men først får vi lige et gensyn med udvalgte modeller.

Yamaha MT-07
Da vi kastede et blik på de fem mest solgte modeller i 2021 kom det ikke som nogen overraskelse, at Yamaha MT-07 rendte med førstepladsen.
Tilbage i 2014 var MagaCin’s stifter ret begejstret over at være den første danske testpilot på Yamaha MT-07, og som du kan høre i videoen du finder her, så var Tommy Rønn fuldstændig forelsket.

I ovenstående test af Yamaha MT-07 anno 2021 spekulerede Mikkel faktisk også over, om modellen kunne beholde pladsen som bedst sælgende motorcykel. For 2021 er nemlig ikke det eneste år modellen lå i toppen.

Sidste år startede priserne ved 84.990 danske kroner, og med en 2022-pris som starter ved 85.990,- spår vi, at modellen fortsat vil befinde sig i toppen af listen.

Yamaha MT-09
I Maj måned sidste år fik vi mulighed for at gennemføre en lidt anderledes test end hvad du finder flest af her på siden. Her kunne vi nemlig sige velkommen til Dennis, som er den glade ejer af en Yamaha MT-09 SP fra før modellen blev enøjet, og tidligere har fornøjet sig på versionen uden SP-efternavnet.

Den populære trecylindrede Yamaha MT-09, der rendte med titlen som årets motorcykel Danmark 2014, fik til 2021 – modsat MT-07 – en overhaling af de helt store, så modellen i praksis skulle fremstå som en revitaliseret og stærkt forbedret udgave af forgængeren.
Og faktisk blev vores gæst så begejstret over den seneste version, at han kort tid efter valgte at optimere sin egen private motorcykel med en ECU-Flash, auto blipper, launch control, pit limiter og et auto warm up system.
Det kan du læse mere om i artiklen Fantastisk forvandling af Yamaha MT-09.

Til i år er også denne model steget med blot en tusse, og kan således blive din for lige knap 127 af de lange.

Yamaha MT-10
Her har vi fat i en model, som flere af redaktionens medlemmer glæder sig ustyrligt meget til at prøve.
Da vi tilbage i 2017 satte Yamaha MT-10 SP op mod BMW S 1000 R og KTM 1290 Super Duke R i Den Store Streetfightertest var Carsten, Mathias og Tommy faktisk ret enige om, at selvom BMW’en er den mest fornuftige af de tre, og KTM’en er den vildeste, så var det Yamaha’en som kom til at stå i garagen, kunne de frit vælge mellem duellanterne.

Yamaha MT-10 klarer sving i fin stil, med masser af plads til nedlægning og vægten er fint centreret. Motoren er eminent, trækker godt og virker altid til at have mere at give af. Bremserne matcher motorens voldsomhed, og de 320 mm bremseskiver foran stopper cyklen når man ønsker det.
Og som du kan læse afslutningsvis i testen ovenfor, så burde MT-10 SP’s evne og vilje til at lokke sin chauffør til uhensigtsmæssig kørsel lede til skældud i konklusionen, MEN….
Modellen gør det så frygteligt underholdende at køre motorcykel, og man skal være en ret heftig MC-pilot hvis man føler, at motoren sætter begrænsninger for udfoldelsen.

Den seneste fortolkning af den brutale baghjulsmaskine koster i vejledende udsalg 209.990,-, og smider du 45 stænger oveni kan du erhverve versionen med de sprødeste komponenter.

Yamaha Tracer 7 & 9
Nu har vi fat i et segment som gennem de senere år er vokset med eksploderende fart, og med de højbenede gadecykler fra Yamaha får du faktisk ret meget motorcykel for pengene.

Vi nåede lige nøjagtig at komme afsted på pressetur til Tenerife inden pandemien for alvor fik fat, og her kunne MagaCin’s udsendte vende tilbage med beskeden om, at den lille Tracer bestemt ikke er blevet ringere end forgængeren.

Det samme gør sig gældende for Tracer 9, som vi testede under mere hjemlige forhold.
I en uge jagtede MagaCin blå himmel og tør asfalt, for at teste den nye Yamaha Tracer 9, og efter selv at have taget dyret ved hornene kan vi egentlig godt forstå, hvorfor netop denne model også var blandt kandidaterne til Politiets nye motorcykel.

Yamaha Tracer 7 starter ved 109.990,-, hvor 9’eren starter ved 144.990,-.

Yamaha R7
Er der noget som vi glæder os til at kunne fortælle dig mere om, så er det Yamaha R7! Den havde Carsten nemlig fornøjelsen af at prøve modellen på gade såvel som på bane i Spanien sidste år, og allerede inden han vendte hjem fra turen blev vi ret misundelige.
Telefoniske samtaler og fremsendte billeder samt video fra turen gjorde, at vi allerede i Oktober måned kunne mærke PMS‘en snige sig ind under huden.

Videoen du finder via linket ovenover, blev skudt under hektisk travlhed efter tre kørepas på den relativt nye Andalucia Circuit. En udfordrende snørklet bane med masser af blinde sving, som er beliggende på samme matrikel som den velkendte Almeria Circuit.
Her gav Yamaha en salgstale om en model, der er tiltænkt kundegruppen som ønsker en sportslig model til gaden, og gerne napper en banedag eller to. Og efter at have prøvet modellen både på bane og gade kunne testpiloten konkludere, at det giver rigtig god mening.

Yamaha R7 starter ved 113.990,-, men for de racerløbsinteresserede er der jo også jubilæumsmodellen til 116.990,-.

Et samlet overblik
Herunder finder du den seneste udgave af Yamaha’s priser:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start