Tesla Cyberquad til børn - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tesla Cyberquad til børn

Tesla Cyberquad For Kids ser cool ud, men blev hurtigt udsolgt
Steffen F. Olesen
07/12-2021 kl. 10:02

Siden Elon Musk præsenterede Tesla Cybertruck tilbage i 2019 har der floreret en del rygter omkring virksomhedens fremtid. Mange håbede, at Musk ville holde fast i planen om at producere elektriske motorcykler, men da konceptet Tesla Cyberquad – som blev præsenteret sammen med Cybertruck – ikke så ud til at komme nogen steder, forsvandt håbet lige så stille.
Nu ser det dog igen ud til, at der faktisk er noget om snakken, for den firehjulede futuristiske Cyberquad er faktisk allerede ankommet til samlebåndet… Men det er et lille et af slagsen.

Den version af Tesla Cyberquad, som for få dage siden blev tilføjet Tesla’s amerikanske webshop, er nemlig et terrængående elektrisk køretøj til børn.

Maskinen, som er er bygget op omkring en rustfri stålramme, byder på nøgleord som et velpolstret sæde, justerbar affjedring, skivebremse og LED lygter.
Batteriet, som indeholder nok energi til at køre i omegnen af 24 kilometer, kan, afhængig af hvilket program der vælges, fragte dine unger hen til købmanden med enten 8- eller 16 km/t, og er parkeringspladsen fyldt kan man glæde sig over, at modellen også er udstyret med bakgear.

Blev du lidt opstemt af ovenstående video, og fik lyst til bestille et eksemplar hjem til dine unger, må vi desværre skuffe dig.
Som tidligere nævnt er det blot få dage siden Tesla Cyberquad For Kids blev smidt på producentens hjemmeside, og det skete med et prisskilt på 1.900 amerikanske dollars, men der skulle ikke gå ret længe, før det sjove lille stykke legetøj var udsolgt.
Så skulle du sidde med en ustyrlig trang til at erhverve en elektrisk mudderkaster til ungerne, så må du altså søge andre veje for nu.

Heldigvis findes der et væld af små ellerter, og er man typen som synes at legetøjet skal ligne en rigtig motorcykel, og ikke bare en billig Kina-kopi, så kan man med fordel kigge nærmere på Indian eFTR Jr., som er en cool udseende elektrisk Flat Tracker til de mindste… Og den kan nemlig købes herhjemme!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start