Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
MagaCin takker Dronningen for støtte
MagaCin takker Dronningen for støtte

MagaCin takker Dronningen for støtte

Hun sagde det selv: "gør ... noget der ikke er behov for, noget unyttigt".

 
Hvis din hukommelse ikke var helt deaktiveret af boblevand og velkomstdrinks husker du måske lidt af Dronningens nytårstale? MagaCins Afdeling for Royal Taleanalyse gør, og vil hjælpe din hukommelse på gled. Thi majestæten sagde ordret:

"Jeg tror ikke, at man kan overkomme at interessere sig for alting.

Jeg vil her i aften komme med min lille opfordring til, at vi sommetider gør noget andet end det, vi plejer. Noget, der ligger uden for dagligdagens praktiske gøremål.

Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"

Herefter sagde hun noget sludder med en gåtur ved stranden eller i skoven, men vi vurderer, at det i virkeligheden mest var motorcykelkørsel hun mente. For hvad er er mere unyttigt?

Så der har du det: en helt klar ordre til at køre motorcykel fra Majestæten selv. Hvis du ikke har en, så se at få købt en. Eller få skæld ud af Dronningen i næste tale.
Kommentarer
Michael_p
Michael_p 2/1 2018 kl. 14:13
Føler det da som en absolut nødvendighed, for mit mentale helbred, at køre motorcykel. Men vil da tage hendes råd til mig alligevel, og prøve at hilse på en af de der Harleykørere. :-P
BJLA
BJLA 2/1 2018 kl. 21:08
hahaha Michael-p :D
Lige præcis. MC-kørsel er terapi. Hvis man kører flere sammen er det gruppeterapi :D

Bilkørsel foregår fra A til B.
MC-kørsel foregår som oftest fra A til A ad den længst mulige omvej, indenfor den tid der er til rådighed - og JA - vi skal nok fortsætte i 2018 og siger tak til dronningen
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Marked
Søg MC mærke