Biler Motorcykler Camping Køb og salg Nyheder
Endnu en stor auktion på 123mc.dk
Endnu en stor auktion på 123mc.dk

Endnu en stor auktion på 123mc.dk

Netop nu bortauktioneres 36 motorcykler!

 

Auktionen tidligere på måneden var en succes, og det har fået landets forhandlere til at grave endnu en stak cykler frem fra gemmerne.

Netop nu suser 123mc auktionen afsted, hvor i 36 motorcykler skal finde nye ejere. 

Der er mange spændende motorcykler i auktionen, alt lige fra en klassisk Ariel fra 1953 til en småhidsig Bandit 600, som alle har det til fælles at de søger ny ejermand. 

 

En medarbejder på 123mc vil konstant overvåge auktionen, og han vil gøre sit bedste for at alt fungerer og forløber korrekt. Men for en god ordens skyld må vi hellere nævne, at auktionssiden automatisk opdaterer med kort interval, så du kan se de seneste prisændringer.

Der er altså ingen grund til at opdatere siden i tide og utide, da dette blot vil belaste auktionen unødigt, og herved skabe større risiko for tekniske komplikationer.

 

Alle bud skal ske via internettet, og det betyder at du kan byde hjemme i sofaen, samt opsætte autobud som i de professionelle auktionssystemer hos de store auktionshuse. Du behøver altså ikke sidde foran skærmen i hele auktionens løbetid.

 

Husk at du som byder helt selv vælger størrelsen på dine bud, og det er derfor kun dig selv du efterfølgende kan takke for en god handel. 

 

Auktionen kan findes på 123mc.dk eller via dette link: www.123mc.dk/auktion/


Auktionsbetingelser: Denne auktion er en afhentning/engros auktion. Køretøjer købes som beset. Køretøjer kan beses hos udbydende forhandler frem til sidste auktionsdag. 

 

 

Kommentarer
beejay
beejay 25/9 2019 kl. 9:46
Hvor mange af jeres læsere regner I med har cvr-nummer? "Sælges kun til CVR-nr."
kdnhoj@msn.com
kdnhoj@msn.com 21/11 2019 kl. 7:01
Du opretter bare midlertidigt en personlig mindre virksomhed på skattestyrelsens hjemmeside.
Du skal være logget ind, for at kunne oprette indlæg.
Relateret
Marked
Søg MC mærke