Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Tekstilsæt til (næsten) alle formål

RST Alpha 4 er et sæt til dem der vil have et ”do it all”-sæt i fornuftig kvalitet, men også til en fornuftig pris – men så igen, hvem vil egentlig ikke det?

Mikkel Skotte Sølvkjær
06/12-2018 kl. 09:51

Alpha 4 er en af den slags produkter der får dig til at tænke på, hvor langt udviklingen af tøj og motorcykelgear egentlig er nået i disse år. Jeg husker selv min spæde start på motorcykel og de mønter der måtte vendes og drejes for at få mest ud af gearindkøbet. De gode sager var næsten ubetalelige. Dengang fulgte prisen virkelig med kvalitet, hvilket den sådan set stadigvæk gør, men nu er tingene bare blevet meget bedre. 

RST Alpha 4 er virkelig et billede på den tendens. Her får du et varmt, (rimelig) regntæt og pænt sæt, der kan holde til at blive brugt.

Hvordan er tøjet?

Når man står med tøjet i hænderne første gang, får man hurtigt fornemmelsen af at have fat i et kvalitetsprodukt. Det vælter ikke frem med lækre detaljer, men alle syninger, lommer og lynlåse føles robuste og ser godt ud. Tankerne i udviklingen af dette sæt har vist ikke været på at lave en designvinder, men mere med fokus på at lave noget der virker til så få penge som muligt. 

Det er ikke et udpræget let og b

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder