Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Smart køling i sommervarmen

Simpelt men smart: luftindsugning direkte i ærmet

Mathias B. Høj
01/09-2019 kl. 05:01

Hvis jeg nu fortæller dig, at du kan gøre kørslen i sommerheden meget mere komfortabel for kun 124 kr, uden at det kommer til at se alt for noller ud? Nå, du vil helst have dit tekstilsæt dejlig fugtigt og svedlummert indeni? Jamen så videre til næste artikel med dig.

Læsere, som har døjet med sensommerheden kan læse videre. For Ventz har lavet et meget, meget simpelt produkt, som af en eller anden grund ikke var på markedet i forvejen. En plug-in luftindsugning til dit frakkeærme, hvis det skal lyde lidt teknisk. Faktisk noget så lavpraktisk som et udstyr, som sørger for at der er åbning til at luft kan strømme op gennem frakkens ærmer, men med et lille “kølegitter”, så insekter og andet utøj ikke kommer ind.

Produktet sættes fast ved ærmets ende, med en klemme som sidder på siden. Det tager ikke mere end et par sekunder. Produktet er delvis lavet af gummi og sidder godt fast, med klemmen som man sætter om ærmet. Hvis man af forskellige grunde ikke ønsker at se ud som om man har jet-

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder