Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Smart jakke med lækre detaljer

Macna Aytee er en flot designet jakke med rigtigt mange muligheder i. Er du på udkig efter en jakke der fungerer godt til både hverdag og langtur, bør du kigge med her.

Mikkel Skotte Sølvkjær
27/10-2018 kl. 06:46

Aytee jakken fra Macna er spækfyldt med små lækre detaljer. Med sine 3 lag kan den holde hele sæsonen og til en pris på 2299 kroner placerer den sig rigtigt stærkt mellem de helt billige jakker og de meget dyrere luksusjakker fra eksempelvis Klim og Rukka. 

Det er et af de testprodukter jeg har haft sværest ved at slippe igen. Den har simpelthen klaret sig fantastisk godt til alt hvad jeg har budt den, og jeg har kørt mange kilometer med den. Den er ikke perfekt, men næsten…  

Hvordan er jakken?

Det første man lægger mærke til ved Aytee jakken er, at den ikke rigtig minder om en motorcykeljakke. Linjerne i designet minder om en sports- eller vandrejakke, materialet føles som en klassisk softshell og så er der hætte på. Det ligner faktisk en jakke man kunne finde på at tage på i mange forskellige sammenhænge, ikke kun til MC-kørsel. 

Kvaliteten føles bedre end gennemsnittet af jakker i denne prisklasse, og kun et enkelt sted har jeg fundet en tråd fra en syning der stikker meget lidt

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder