Test: REV'IT Offtrack 2 H2O - Adventuretøj til koldt, varmt og vådt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: REV’IT Offtrack 2 H2O – Adventuretøj til koldt, varmt og vådt

REV'IT rammer plet med Offtrack 2
Nicolaus L. Johansen
03/02-2024 kl. 06:43

I årets spæde start var MagaCin en tur forbi Lars Rud Hansen, som er REV’IT’s nordiske agent. Her viste han nogle af årets nyheder frem, blandt andet Montana jakken og Esmont, som bedst af alt kan beskrives som en art køreskjorte – begge beklædningsgenstande en del af det voldsomt populære casual segment, ligesom Vanucci VUJ-4 motorcykelfrakken.

Ved besøget så vi også andet end tøj af hverdagsagtig karakter. Lars viste også sættene Outback 4 H20 og Offtrack 2 H20 – begge sæt tilegnet chauffører af de pokkers populære adventuremotorcykler. Vi fik et eksemplar af sidstnævnte med hjem til afprøvning, og nu hvor sæsonen er ovre, vil vi dele vores erfaring og oplevelser med jer.

Sådan er det skruet sammen
Offtrack 2 H2O er et tre lags sæt bestående af en ydre skal, som leverer beskyttelsen mod slag og hudafskrabninger, skulle du hoppe af din motorcykel i utide. De to næste lag består af et regntæt for, samt et termofor. Det yderste lag består af 600D polyester, PWR shell ripstop og Softshell 3L.

Slagbeskyttelsen i det yderste lag hedder Seeflex og er REV’IT’s egen opfindelse. Det minder meget D3O, som på en gang er fleksibelt og blødt, men yder beskyttelse mod slag. I bukserne sidder beskyttelsen ved knæ samt hofter, og i jakken er der beskyttelse på albuer og skuldre. Derudover er der lommer til både en ryg- og brystbeskytter. Både bukser og jakke er AA-certificeret.

Beskyttelsen mod væde består i både buksernes og jakkens tilfælde af et hydratex for, som kan lynes ud. I jakkens tilfælde kan det regntætte for sidde både inde i jakken på traditionel facon, men kan også tages på ud over, som en traditionel regnjakke – det vender vi tilbage til. Regn foret og faktisk termoforet til overdelen, kan anvendes som selvstændige jakker.

Der er rig mulighed for udluftning i både jakke og bukser. I sidstnævnte kan der åbnes op ved de store lårlommer, så der både kan komme luft ind og ud. I jakken sidder udluftningen logisk nok på ryggen, og der kan trækkes luft ind ved armene, samt ved brystet i stigende grad, alt efter hvor meget du lukker op.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start