Test: Nishua Enduro Carbon - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Nishua Enduro Carbon

Nishua Enduro Carbon er ifølge leverandøren en af de absolut bedst sælgende styrthjelme i sin kategori, og det er der måske en god grund til.
Steffen F. Olesen
23/07-2022 kl. 09:41

Lad mig starte denne test med at fortælle, at undertegnede i privaten på ingen måde er en adventure-fyr.
Til daglig suser jeg rundt på min gamle opgraderede Bandit, elsker en en aktiv kørestil, har en del erfaring med banekørsel, og har i den forbindelse kørt med et utal af fullface hjelme, men et begrænset udvalg af Adventure-hjelme.

Trods min forkærlighed for asfalterede kurver er der altså alligevel et eller andet der kilder, når vi her på redaktionen får lov at testkøre Adventure-maskiner og dedikerede offroadere; det er sgu sjovt!
Derfor lå det vel i kortene, at jeg på et eller andet tidspunkt var nødt til at lave plads til en ADV-hjelm på lageret, og den tid kom sidste år.

Hvad skal man vælge
Da jeg har minimal erfaring med knoldhopper-hjelme gjorde jeg nøjagtig som så mange andre; jeg besøgte det store internet, og læste hvad andre havde at sige.
Ad flere veje fik jeg således snust mig frem til en producent ved navn Nishua, som angiveligt producerer en fornuftig hjelm i gode materialer, til en fornuftig pris, og i et materiale som jeg simpelthen ikke kan få nok af.

Ved hjemtagelsen nævnte leverandøren også, at hjemlen du kan læse lidt om i denne tekst, er en af deres absolut best sælgende modeller i kategorien, og det er der måske en god forklaring på; men det vender vi tilbage til længere nede.

Ved et dybere dyk i flere beskrivelser blev undertegnede endnu mere hooked på kulfiber-knolden, for hjelmen skulle angiveligt give sporty MC-kørere det, som de har brug for på racerbane såvel som i hverdagen, og den beskrivelse passer jo meget godt på en svingglad MC-tosse som jeg.
Hertil øgede nøgleord som letvægt, dobbelt-D-lukning i titanium og stabilitet interessen for netop denne hjelm; og så blev jeg bestemt heller ikke skræmt over prisen.
Nishua Enduro Carbon kan nemlig erhverves for et par tusinde kroner.

Ydermere er hjelmen tidligere kåret som testvinder af tyske Motorrad, med fornemme ord som: meget let, fremragende pasform, yderst behagelig, udmærket aerodynamik, stabil ved høje hastigheder, relativt støjsvag, god ventilation, ekstra stort synsfelt og god forarbejdning.
Disse er punker som vi vil se nærmere på i denne test.

Det første møde
Da postmanden bankede på døren en sommerdag sidste år, og stod med en papkasse i strakte arme, smed jeg straks hvad jeg havde i hænderne og tog imod med et åbent sind; nu skulle godterne inspiceres!

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start