Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Lækkert tekstilsæt – testet i skybrud

Klim Carlsbad tekstilsættet er ikke meget tungere end regntøj. Behageligt at bruge, men dyrt at købe

Mathias B. Høj
15/09-2018 kl. 06:37

Har du nogensinde besøgt et motorcykelforum på nettet? Så kender du garanteret spørgsmålet om, hvilket mærke motorcykelbeklædning en nybegynder skal købe. Der er altid masser af skråsikre svar. Et af de bedre er, at hvis økonomien tillader det, skal man hellere købe et ordentligt sæt fra starten. Med ordentlig beskyttelse, regntæt men også med mulighed for at sved og varme kan undslippe kroppen. Med nok lommer og mulighed for udluftning.

Klim Carlsbad tekstilsættet er i den absolut dyre ende med en jakke til 5595 kr. og matchende buks til 4495 kr. Helt sikkert et af de bedste sæt jeg har prøvet, men prisen gør også at det kan koste næsten det samme som nybegynderens første motorcykel. Så Carlsbadsættet er for de, der har valgt at kunne køre i al slags vejr (også vinter hvis det er) – og at ville kunne gøre det i mange år fremover. 

Og sættet vil nok blive brugt i mange år, for det er svært at nedgradere igen, når man først har prøvet det. Undertegnede var meget fristet til at lade tes

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder