Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: DualControl Brake Enlarger & Doubletake Adventure spejle

MagaCin tester snedigt ekstraudstyr til din motorcykel

Nicolaus Johansen
24/06-2020 kl. 07:00

AltRider DualControl Brake Enlarger
Holder du meget af at lege uden for asfaltens trygge rammer, hænder det måske at du står op i fodhvilerne. Når du rejser dig op, ændres vinklen mellem ben og fod sig, og mange vil opleve, at skulle ”række” ned efter bagbremsen og dermed tager det ekstra tid at sætte tryk på pedalen. 

I sagens natur er det ikke optimalt, for når du rækker ud efter din bagbremse, skal det helst ikke udvikle sig til en gemmeleg mellem dig og pedalen. Du kan selvfølgelig justere din bremsepedal, så den kommer til at fungere med en stående kørestilling – hvis din bremsepedal altså kan justeres.

AltRider har opfundet en stump til dig hvis bremsepedal ikke kan tilpasses, eller som ikke kan finde en tilfredsstillende indstilling; nemlig DualControl Brake Enlarger. Bag det lidt lange navn, gemmer sig en lille dims, som i al sin enkelhed forstørrer din bremsepedal, og, hvis du ønsker det, også kan forhøje den. 

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere