Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Langtidstest: RST Aramid Vintage II bukser

RST Aramid Vintage II er behagelige som almindelige jeans. Men én ting skal du være opmærksom på

Mathias B. Høj
14/01-2020 kl. 05:00

Tekstilbukser i jeans-stilen går sin sejrsgang blandt danske motorcyklister. Det er ikke svært at forstå hvorfor. På sommerdage, hvor de fleste danske motorcykelkilometer køres, er det alt andet lige mest behageligt med en vis form for luftgennemstrømning. For en motorcyklists ben sidder og nærmest krammer en varm forbrændringsmotor, så alt hvad der kan gøres for at eliminere ben-sved er velkomment. For slet ikke at tale om det visuelle aspekt.

Sikkerhedsmæssigt vil en læderdragt altid være overlegen, men det er en konkret afvejning, for ikke alle gider køre i varmt læder. Og måske alternativet realistisk set vil være et par almindelige bukser på de varmere dage?`

RST producerer MC-jeans i et forbrugervenligt prisleje, samtidig med at det er modeller, som er til at holde ud at se på. MagaCin skaffede et par Aramid Vintage II bukser til test, som er blevet testet gennem halvandet års tid. Altså en langtidstest, hvor det også er muligt at sige noget om holdbarheden.

Materialer

RST Aram

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere