Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Langtidstest: Bell Star MIPS hjelm

Lækker og langtidsholdbar fullfacehjelm fra Bell

Mathias B. Høj
09/01-2020 kl. 10:30

Har du prøvet at købe en hjelm, som du synes sidder godt på hovedet, husker du sikkert også, at den lige skulle “køres til”. Forstået som, at kindpuder og andet interiør skulle have tid til at tilpasse sig formen af dit hoved. Den slags kan du læse mere om her.

Bell laver hjelme i den dyrere ende, og derfor ønskede vi – udover pasform og komfort – også at teste, hvordan materialerne ser ud efter lang tids brug – og om den højere pris var berettiget set ud fra et holdbarhedssynspunkt. Bell Star MIPS fullfacehjelmen blev derfor taget ud til langtidstest.

Fakta om hjelm

Bell Star MIPS flerlags-hjelmskallen er fremstillet i Trimatrix komposit – hvilket består af Aramid, kulfiber og fiberglas. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System, som er en særlig teknologi for at mindske de mere rotationsbetingede skader ved styrt.

Foret er X-Static, og de udtagelige kindpuder er fremstillet i, hvad Bell kalder Magnefusion Magnetic. De er dog ikke mere magnetiske end, at tændernes søl

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder