Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tractioncontrol ikke pengene værd

5-8.000 kr. for noget der sjældent virker er en dårlig investering

Tommy Rønn
17/12-2015 kl. 08:30

De pre-monterede traction-controls på moderne motorcykler bliver mere og mere avancerede. Alle de nødvendige hjælpemålere er en del af en moderne MC, så som ABS kranse, digital gasføler, nøjagtig omdrejningsmåler og trimmer, gear-trim. Og på moderne motorcykler tilføjes ofte lean-sensor og g-force måler hvis motorcyklen skal udstyres med traction-control. Derfor virker disse systemer perfekt, og gavner sikkerheden.

Med eftermonterede traction-controls er teknikken og virkningen en anden. De prisfornuftige systemer til eftermontering har ikke samme måle og følemuligheder som nutidens pre-monterede systemer. De manglende måle og føle muligheder gør at virkningen kun kan betegnes som minimal, hvis man er heldig overhovedet at få virkning efter montering.

De billige traction-control-systemer er simple i opbygningen. Mange har kun en indikator for spinnende baghjul (Baghjul der slipper kontakt med asfalt), og der er pludselig omdrejnings-forøgelse. Stiger omdrejningerne pludselig, lukker s

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder