Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Traction Control til eftermontering.

Bazzaz er leveringsdygtig til nyere japanske modeller.

CO
06/07-2009 kl. 13:00

For dem som absolut ikke kan leve uden de nyeste motorstyrings features på deres sportsmotorcykler, er der mulighed for at hoppe med på vognen med diverse eftermarkeds produkter.

Et af disse markedsføres af det amerikanske Bazzaz Performance, hvor indehaveren Ammar Bazzaz har forestået udvikling af produkter til markedets japanske supersport og superbike motorcykler. Ammar Bazzaz har tidligere gennem seks år ansættelse som racing ingeniør i Youshimura’s udviklingsafdeling, assisteret ved australske Mat Mladin’s deltagelse i tre AMA Superbike championships.

Amar Bazzaz startede under beskedne vilkår i hjemmets garage. Men firmaet voksede hastigt, og er nu beliggende i Chino – Californien, hvor bygningerne huser både forsknings, udviklings og produktionsfaciliteter.

Bazzaz enhederne leveres som plug and play enheder med tilhørende software, stik og ledningsforbindelser til motorcyklens ledningsnet. Firmaet er leveringsdygtig i alternativer til bla. den nok mere kendte og udbredte Dynoje

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder