Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Storgaard Wear Sunshine X1

Smart og luftig MC sommerjakke

Tommy Rønn
10/05-2014 kl. 19:00

Storgaard Wear Sunshine X1 tilbyder det mange motorcyklister ønsker. Nemlig en frisk sommerjakke til de varme dage, så motorcykelkørsel ikke ender med svedeture og dehydrering.

Det har naturligvis altid været muligt at køre en tur på motorcykel, kun iført netundertrøje, men de der tænker på sikkerhed, finder ikke denne løsning optimal. Storgaard Wear Sunshine X1 tilbyder rimelig sikkerhed, og god luftgennemstrømning, så selv de varmeste sommerdage kan overleves uden ubehag.

Mange motorcyklister husker seneste sommer, hvor varmerekorden sagde 31 grader i skyggen. I sådanne temperaturer er det nærmest ulideligt i vores vanlige GoreTex eller i en solid læderdragt. Det bliver så varmt så komforten i vanlige MC klæder er kritisabel. På så varme dage er Storgaard Wear Sunshine X en regulær vinder. Faktisk er den en vinder allerede fra 22-24 grader.

Storgaard Wear Sunshine X er hullet som en si. Det betyder alt farvind går ret igennem jakken. Særdeles behageligt de varme dage. Alligevel er d

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder