Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Spyke SC308

Lækker læderkvalitet, dårlig bearbejdning og samling

Tommy Rønn
28/04-2015 kl. 21:00

Spyke SC308 har beskyttet vores hænder gennem nogen tid. En handske til en pris fra ca. 800 kr., alt efter valgt forhandlingssted, bør være en acceptabel handske, da prisen er i den solide ende.

En handske af den korte type er Spyke SC308. Den går kun op til håndleddet, hvilket bør være rigelig hvis den kombineres med fornuftigt beskyttelsestøj, der beskytter underarme.

Første gang Spyke SC308 benyttes mærkes den lækre læderkvalitet, og den gode pasform. Desværre er montering af Spyke SC308  svær og problematisk, da åbningen er minimal. En handske med lille indgangshul sidder sikkert på hånden, men kræver lidt håndgymnastik og solide kræfter når den skal påføres.

Efter nogen brug giver syningerne op omkring lukningen og handsketop. Først troede vi dette skyldes en fejl på vores handske, men da anden handske også præsenterede fejlen, blev vi klar over at Spyke SC308 handsken ikke er udført kvalitetsmæssig forsvarlig.

Det er rigtig ærgerlig at Spyke SC308  ikke lever op til den høje pri

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder