Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Scott MX Knee Guard

Optimal sikkerhed med kevlar jeans

Tommy Rønn
22/05-2014 kl. 10:15

Det er næsten ikke til at tro at ca. 200 kr. kan tilkøbe så megen sikkerhed som Scott MX Knee Guard tilbyder, men det kan de altså.

Scott MX Knee Guard er beregnet til at spænde på benet under kørebuksen, hvorfor de er optimale til de moderne kevlar jeans mange benytter. Disse kevlar jeans er nemlig oftest uden knæ og skinnebensbeskyttelse. Og i de få jeans der tilbyder indbygget beskyttelse, er beskyttelsen oftest af tvivlsom kvalitet, eller placeret forkert.

Scott MX Knee Guard sidder altid rigtig placeret, da beskytteren spændes direkte på benet med velcrostropper. Det betyder at beskyttelsen også forbliver på den rigtige placering ved styrt.

Komforten er god, da bagsiden er belagt med blødt materiale, så beskytterne aldrig generer. Desværre betyder det tygge komfortskum at der kan blive varmt på knæ og skinneben de varme sommerdage, men det er altså prisen hvis komforten skal helt i top.

Montering er simpel. Scott MX Knee Guard kan også monteres uden at buksen skal aftages. Rulles

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder