Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Oxford Ankara tekstiltøj

Kan Oxford lave godt tøj? Det vil jeg besvare til sidst i artiklen.

Kim Münster
01/12-2016 kl. 11:45

Jeg har igen været ude og køre med endnu et touring/tekstil-sæt. Den her gang fra Oxford – nærmere bestemt Oxford Ankara. Oxford er stort og anerkendt mærke indenfor motorcykelverdenen og mange af os har nok stiftede bekendtskab med deres låse eller deres Mc covers, men Oxford laver et hav af produkter til motorcykel segmentet. Deres låse, anker og covers har undertegnede i hvert fald været glad for, men kan de så også lave godt tøj?  Det vil jeg besvare til sidst i artiklen.

Vi har hørt det før

Ankara sættet kommer i det her polyamid stof, som vi kender fra så mange andre sæt. Det er godt solidt materialevalg, som er gennemprøvet – både når det kommer til almindelig slidtage, men også når det kommer til slideffekt – altså hvor lang tid det tager, før der slidt hul, hvis man forulykker på sin mc.  

Selve yderskallen er ikke vandtæt, men det er membranen, eller det vil sige, at det forskriver producenten og det har vi hørt før, men det danske efterår har heldigvis givet mig en god muli

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder