Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Muc-Off Chail Lube

Ganske godt kædesmøring til motorcyklen

Tommy Rønn
04/05-2015 kl. 18:00

MagaCin har testet Muc-Off Chail Lube på vores motorcykler gennem nogen tid. 

Der er stor forskel på smøremidler til kæder. Nogle produkter er tydeligvis ikke lavet af producenter der ved noget om motorcykler, som f.eks EXO og Caramba. Deres produkter sviner og bliver ikke hængende på kæden, men sprøjter ud på fælgen.

Muc-Off Chail Lube er tydeligvis et produkt lavet til motorcyklister, af motorcyklister. Straks der er påsprøjtet kæden danner det et beskyttende lag, der bliver på kæden, uanset hvilken hastighed Muc-Off Chail Lube udsættes for.


Grundet den tyktflydende konsistens, finder Muc-Off Chail Lube kun ringe ind i kæden hvis kæden er kold. Derfor skal Muc-Off Chail Lube altid påsprøjtes en varm kæde, altså lige efter køreturen, så produktet bliver mere flydende, og derved trænger ind overalt.


Muc-Off Chail Lube er tilsat farvestof, så brugeren kan se om hele kæden er behandlet. Desværre er dette farvestof lyserødt / lilla, og giver derfor et lidt sjovt indtryk på kæden og ste

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder