Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Michelin Pilot Road 3

Fantastisk i regn, problematisk på tørre veje

Tommy Rønn
07/05-2014 kl. 18:30

Michelin Pilot Road 3 er Michelin´s topdæk i sportstouring kategorien, eller rettere var Michelin´s topprodukt i kategorien. Michelin har nemlig lige introduceret deres nyeste aftapning af Pilot Road. Naturligvis kalder Pilot Road 4.

Trods lancering af en ny udgave, vil Pilot Road 3 fortsat blive produceret, hvorfor en test af dette dæk er interessant trods den nye lancering.

Michelin Pilot Road 3 er meget blødt i karkassen. Det mærkes under kørsel, hvor Pilot Road næsten opsluger enhver uheldighed på asfalten. Selv forcering af sten på op til 1 cm i diameter, mærkes næsten ikke i motorcyklen. Det virker som om dette bløde dæk former sig rundt om alt skidt der passeres under kørslen.

Også gummiet virker meget blødt, hvilket med sikkerhed også er medvirkende til at skjule hvad der passeres under kørsel. Ikke alle vil elske denne skjulen af gennemkørte detaljer, men for flertallet af menige gadekørere er denne egenskab positiv. 

Michelin Pilot Road 3 er af dual compound typen. Det betyd

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder