Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Komfort forbedrende kåbeglas

Givi S180T vindbreaker og kåbeforlænger der virker

Tommy Rønn
06/01-2015 kl. 16:00

MagaCin har prøvet Givi S180T på vores firmamotorcykel, en Husqvarna TR650 Strada monteret med originalt Husqvarna kåbeglas.

Givi S180T er en vindbreaker og kåbeforlænger. Med andre ord, en Givi S180T kan ændre på kåbens måde at bryde vinden, så vind kan ledes væk fra førerens overkrop og hoved. Da det originale Husqvarna TR650 kåbeglas kun øger mængden af vind, samt vindstøj, sammenlignet med en motorcykel uden kåbe, var en forbedrende løsning tiltrængt.

Givi S180T monteres på toppen af det normale kåbeglas. Fastspændingen foregår med 4 unbracho skruer, passende unbracho nøgler følger med kåbeglasset, hvorfor det kan monteres på under 5 minutter.

Et er montering, noget andet er virkningsgraden. Om Givi S180T virker er ikke let at svare på, da det på nogle maskiner sandsynligvis ikke virker efter hensigten. Her tænkes på meget lave sportsmaskiner. På vores høje motorcykel, monteret med højt kåbeglas, magtede Givi S180T at lede vinden helt væk fra overkrop og hjelm. Altså absolut virks

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere