Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Enduro-beskytter fra Schuberth

Første danske test af Schuberth tophjelmen E1

Tommy Rønn
02/09-2016 kl. 00:30

På MagaCin har vi testet rigtig mange hjelme gennem de seneste 5-6 år. Det betyder at vi har en solid ballast når hjelme skal prøves, sammenlignes og vurderes.

Da Schuberth annoncerede deres E1 var vi fulde af forventninger, da E1 er en nyudvikling af den meget kendte C3 klaphjelm, monteret med aftagelig enduro-skygge. Lige hjelmtypen der passer til tidens trend.

Schuberth har det hele. Hageparti der kan åbnes. Indbygget solbrille. Sol/enduro-skygge. Forberedt for bluetooth samtaleanlæg. Alt det forbrugerne forespørger i dag. Derfor var vi allerede sikre på succes for Schuberth E1 allerede inden vi prøvede den.

Specielt de mange brillebærere elsker Schuberth C3, da det åbne hageparti letter af og påtagning af både hjelm og brille. Desværre ved de færreste C3 brugere at Schuberth klaphjelme ikke er godkendte jet-hjelme, hvilket betyder at de er ulovlige at køre med når hagepartiet er åben. Alligevel ser man mange kørende med åbne Schuberth C3 på de danske veje, trods den manglende godk

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder