Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Endnu en skuffelse fra Spyke

Kænguruskind og alle de rigtige detaljer, med et pinligt problem

Tommy Rønn
20/05-2015 kl. 09:30

Vores nyindkøbte Spyke racerhandsker, skuffer fælt. Nu er det andet par Spyke handsker kommet gennem test apparatet på kort tid, og begge par skuffer.

Racerhandskerne har alle de rigtige detaljer. Kulfiberbeskyttelse alle de steder hvor ekstra beskyttelse er nødvendig. Lækker kænguruskind i håndfladerne og ekstralæder på lillefingeren. Ydermere er lukningen professionel og sikker, og pasformen er god.

Efter kort tid i handsken føles den lækker at have på, og følelse samt fornemmelse med håndtag og greb er i absolut topklasse. Det bløde kænguruskind virker perfekt, hvorfor man fornemmer at denne handske er lavet til dem der ønsker bedst mulig fornemmelse og kontakt med motorcyklen under kørsel.

Handsken er af typen helt uden foer. Det betyder den kun er god i de varmeste måneder, hvis ikke fingrene skal fryse af.

Man skal ikke lade sig snyde af det stolte Spyke logo. I handsken står Made In China, og måske derfor går det helt galt for denne Spyke racerhandske.

Efter få timer med denne

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder