Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Ekstra sikkerhed i køredragten

Forcefield opgraderer sikkerheden i motorcykeltøjet

Tommy Rønn
20/08-2015 kl. 15:00

MagaCin har testet beskyttere fra Forcefield. Forcefield har gennem mange år været synonym med sikkerhed for motorcyklister, da deres sikkerhedsprogram er gigantisk, og mange motorcyklister benytter Forcefield.

Meget af det motorcykeltøj vi køber er ikke udstyret med den fornødne sikkehed på ryg, skuldre, albuer og knæ. Specielt de indbyggede rygbeskyttere er ofte af tvivlsom kvalitet, og hvis endelig rygbeskytteren er rimelig, er det næsten altid kun en level 1 beskytter. De seneste år er rygbeskyttere kommet op i en helt ny sikkerhedsliga, hvor Level 2 er standarden.

Forcefield leverer udskiftsningsbeskyttere til vores motorcykeltøj. Udskiftsningsbeskytterne kan leveres i den nye sikkerheds-level, nemlig klassifikation 2. Det betyder at også aldrende motorcykeltøj kan opgraderes til moderne sikkerhed.

Vi har prøvet Forcefield Pro Back Insert i en af vores normale MC jakker. Jakken var i forvejen udstyret med en ikke godkendt beskytter, hvorfor udskiftningen i netop denne jakke virke

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder