Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Den rigtige hjelm til klassikerne

Fantastisk udtryk til dem der holder stilen 100%

Tommy Rønn
18/06-2014 kl. 14:00

MagaCin har testet Blauer Pilot sammen med den nye retro BMW NineT. En motorcykel der kræver den rigtige hjelm hvis udtrykket skal være perfekt.

Blauer Pilot er en utrolig let hjelm. Kun ca. 1150 gram vejer denne fiber pilothjelm, der naturligt nok kun har J godkendelsen for Jet hjelm, og ikke godkendelse som integralhjelm, da hagebeskyttelse ikke er en del af Blauer Pilot konstruktionen.

Det betyder sikkerheden ikke er verdensklasse, da hagepartiet ikke er beskyttet, og et frontalt uheld derfor kan resultere i ansigtsskader. Beskyttelsen andre steder på hovedet er i samme klasse son en normal integralhjelm.

Komforten er verdensklasse. Den lækre indmad gør denne hjelm utrolig blød og lækker, og lukkesystemet er let og simpelt at benytte, hvilket kun øger følelsen af lækker komfort. Flot Blauer. Men også den lave egenvægt er en del af den gode komfort.

Blauer Pilot er udstyret med indbygget visir. Skønt, da dette sorterer de værste græshopper og fluer fra, så ansigtet ikke ligner noget

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder