Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Daytona Burdit XCR

Klassikeren er stadig i topform

Tommy Rønn
30/04-2015 kl. 12:00

Daytona Burdit XCR, på dansk Daytona Bandit XCR, er en motorcykelstøvle til hverdagens afslappede motorcykelkørsel. Her er ikke store voldsomme lukkemekanismer, brutale plastskaller eller abnorme metalsliders. Nej Daytona Bandit XCR minder mere om en almindelig hverdagsstøvle til vinter-spadsertur.

Daytona Bandit XCR er altså lidt som en gummistøvle, den er jo vandtæt grundet Goretex, med indbygget beskyttelse og fornuftig komfort så den også kan bruges på traveturen. Netop det en normal motorcyklist forespørger.

Gennem vores tid med Daytona Bandit XCR har vi ikke oplevet problemer med komforten. Heller ikke under spadserture vil Daytona Bandit XCR genere. Og vores fødder har altid været tørre, uanset mængden af vand fra de tunge danske regnskyer.

En støvle der er så komfortabel, kan naturligvis ikke være udstyret med hårde beskyttelsesskaller overalt. Var den det ville det naturligvis gå ud over komforten. Daytona Bandit XCR er naturligvis udført med beskyttelse på knoer, men topbesk

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder