Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Billigste GPS er klart bedst til prisen

Dyre GPS løsninger er spild af penge - Navigon android er billigst og bedst til prisen

Tommy Rønn
07/05-2015 kl. 21:00

GPS løsninger til motorcykler findes i et utal af varianter. Motorcyklister er delt op i to grupper. Dem der aldrig kører en søndagstur uden deres GPS, og dem der aldrig vil køre en søndagstur med GPS. Til dem der altid kører med GPS skal der naturligvis findes den bedste GPS løsning.

I Danmark benytter over 66,6% af alle smartphone brugere et android system. Rest ca. 33,3% benytter IOS, Windows eller andet. På verdensplan hedder fordelingen ca. 85% android og ca. 15% til de resterende styresystemer.

Det betyder at her i Danmark kan over 66,6% af alle smartphone brugere benytte det vi her konkluderer er den absolut bedste GPS til motorcykler. Navigon Europe android.

Trods vi er blandt dem der ikke gider GPS på søndagsturen, har vi kørt mange km med flere GPS systemer på motorcyklen. Bl.a. fra Tom Tom og Garmin. På alle disse ture har GPS skuffet, og været mere en klods om benet end egentlig hjælp til forbedring af turen. Navigon Europe android gør det hele langt lettere, og føles som

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder