Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sikker kørsel uden risici

Så langt kommer vi motorcyklister nok aldrig, men vi kan nærme os med den rigtige påklædning.

Tommy Rønn
20/12-2008 kl. 17:41

Valentino gør det, Carl Fogarty gjorde det, Freddie Spencer gjorde det også, ja selv Agustini var med på vognen. Der tales naturligvis om påførsel af sikkerhedsudstyr fra verdens førende producent, italienske Dainese. Vi har været hos den imponerende producent.

Dainese har gennem utallige år brugt oceaner af summer på produktion af sikkerhedsklæder til de kendte. I fabrikshallerne er der monteret 60-70 symaskiner, men de 12 er forbeholdt verdensstjernerne. Det er altså 20% af kræfterne der ligges i udvikling af sikkerhedsuniformer til de hårde drenge.

Det lyder vanvittigt at bruge så meget krudt på udvikling til netop de hurtige chauffører, men der er ide bag konceptet. De hurtige vælter ofte, og de gør det så det forståes, når det sker. Der findes ingen bedre testmetode, end asfaltture i praksis.

Efter hvert et kendis-styrt, kræves udstyret retur for nærmere undersøgelser, hvorfor alle uheld i praksis gør Dainese endnu dygtigere. De skrappe vælter for at vi, mere dødelige, kan

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder