Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny airbag fra Spidi

Low-tech løsning i forhold til konkurrenterne

CO
08/07-2009 kl. 16:00

Spidi er blandt Europas førende vedrørende innovative sikkerhedstiltag for motorcyklister, og bragte i 1999 den første bærbare airbag for motorcyklister på markedet.

Som det næste store skridt inden for motorcyklisters sikkerhedsudstyr, udvikler Alpinestars og Dainese sofistikerede systemer som via gyroskoper detekterer styrt, og derefter udløser en airbag som skal forebygge nakkeskader.

Spidi præsenterer nu den seneste version af egen avl, men firmaets løsning er mindre hightech end konkurrenternes. Som Spidi’s originale DPS 01, bæres den nye airbag over en traditionel jakke eller heldragt, og airbaggen aktiveres ved hjælp af en strop som fastgøres til styret.

Der er sket en del siden Spidi markedsførte firmaets første airbag model, og udviklingen præger den seneste version som fylder mindre, vejer mindre, er mere effektiv, og for hurtigere opfyldning fødes via 2 stk. Co2 patroner. Airbaggen er også kompatibel med racing heldragter.

Flere faktorer er imidlertid værd at tage i betragt

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder