Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Genial MC-dragt

Det bedste fra flere verdener

Tommy Rønn
28/08-2011 kl. 20:00

Heldragt der er lettere at påføre end de todelte. Dragt der er vandtæt og alligevel som heldragt med knee-sliders. Heldragt der kan påføres uden at aftage det normale tøj.

Dragten med alle disse evner er fra Aerostich og hedder Roadcrafter. Desværre er der p.t. ingen dansk importører af Aerostich men det kan jo være det kommer, når Aerostich nu fremviser alle disse evner.

Et andet problem med Aerostich, andet end den manglende importør, er en velvoksen pris på ca. 8.000 kr. i England. Men kvalitet og nytænkning koster oftest dyrt.

Det er pokkers smart med en dragt der kan oplynes i hele dragtens længde, så hverdagstøjet ikke skal aftages inden køreturen. Det er også smart at kneesliders har fundet vej til tekstilerne, og dermed ikke kun er forbeholdt læderdragterne.

Aerostich Roadcrafter står højt på vores ønskeseddel, da testarbejdet betyder af og påtagning af motorcykeltøjet flere gange daglig. For os vil den dermed være perfekt, men også dem der pendler på arbejde må finde Aerostic

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder