Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eftermonteret styrdæmper

Styr dig nu lige, for eftermonterede styrdæmpere er ikke ubetinget nødvendige

CO
03/06-2009 kl. 17:43

Det er ikke ualmindeligt at se eftermonterede styrdæmpere på gadecykler som ikke ab fabrik er udstyret med denne feature, og i ganske få specifikke tilfælde har det måske også vist sig at være en pænt fornuftig idé. Et godt eksempel på den massive opmærksomhed der kan blusse op vedr. dette spørgsmål, kunne man eksempelvis se kort tid efter lanceringen af Suzuki’s TL 1000. Men i netop dette tilfælde tog producenten selv hånd om sagen.

Men er det lidt overkill, eller er det virkelig nødvendigt i vid udstrækning at eftermontere styrdæmpere for at få motorcyklerne til at fungere efter hensigten? Det er det nok i realiteten langt fra altid. I langt de fleste tilfælde er det lykkedes producenternes dygtige ingeniører allerede inden modellen masseproduceres, at fastslå om en fabriksmonteret styrdæmper er nødvendig eller ej for den pågældende model. Har ingeniørerne skønnet det påkrævet, er en styrdæmper såmænd i reglen allerede monteret når motorcyklen ruller af samlebåndet.

Vel, ved hård kø

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder