Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alternativ udstødning til XJ6

Komplet GP-PRO system fra LeoVince

CO
09/07-2009 kl. 10:00

Med erfaring fra teknologi partnerskabet med MotoGP race teamet Gresini-Honda i bagagen, har LeoVince svinget tryllestaven og udfoldet magien over Yamaha’s nye 600cc XJ6, og fremtryllet dette letvægts GP-PRO udstødningssystem.

XJ6’erens standard monterede katalysator på størrelse med en mindre kornsilo, er i tråd med tidens trend monteret under cyklen. LeoVince’s ingeniører udelukkede derfor at strikke en slip-on løsning sammen.

Udviklingsafdelingen fokuserede i stedet på at forvandle cyklen, ved at konstruere et komplet udstødningssystem, som afsluttes med producentens nyeste råt udseende GP-PRO lyddæmper. Efter omfattende computerunderstøttet designudvikling og tests, skabte man en 4-2-1 løsning med en lille indbygget dæmper, og med GP-PRO dæmperen som toppen på kransekagen.

Den medfølgende db-killer kan naturligvis afmonteres, hvis man ønsker at nyde systemets musik med volumenknappen på højeste niveau.

Udstødningssystemet skulle iflg. producentens oplysninger, give en vægtbesparel

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder