Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Way to go Suzuki

Suzuki imponerer med ny motorcykel

Tommy Rønn
10/05-2012 kl. 10:30

V-Strom er en gammel kending i Danmark. Både DL 1000 og DL 650 har solgt flot, og er af mange betegnet som noget af det bedste motorcykel til prisen. Vi på MagaCin er enige, for begge DL maskiner er velkørende prisbillige motorcykler. Den store kan dog føles lidt kluntet, mens lillebror altid har opført sig eksemplarisk.

Netop den agile lillebror som er næsten fejlfri, er nu kommet i en ny og opdateret version, og den er endnu bedre end forgængeren. Motoren er stadig den slidstærke V2 fra SV650, der gennem mange år har imponeret med driftsikkerhed og blød motorgang.

Den nye DL650 er ikke markant anderledes end forgængeren. Den er en smule mere vibrationsfri, specielt ved lave omdrejninger, og føles også lettere at tumle ved lav fart. Vidende at forgængeren er en utroligt letkørt motorcykel, betyder det at den nye DL 650 er fantastisk let at køre for alle, bare benene er lange nok.

Den store højde er eneste negative ved den nye DL 650. Langt fra alle kan nå jorden sikkert på d

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere