Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vi kører mini Ninja

Tommy Rønn
10/04-2008 kl. 02:03

Når man først har prøvet en lille nem maskine som Ninja 250, er det svært at forstå hvorfor man tidligere har klovnet rundt med tunge færger der kun gjorde dagligdagen umulig. Motorcykelglæde bør være lig med køreglæde, hvilket denne lille Kawasaki indfrier i rigelige mængder.

Køb en Kawasaki Ninja 250 R her.

Vores prøvetur var under sydlige himmelstrøg. Mere eksakt Barcelona, men i plask regnvejr om formiddagen og opklaring om eftermiddagen. Eksakt den slags vejrlig vi kender fra vores skandinaviske del af kloden. Alligevel morede vi os gennem hele dagen i godt selskab med 250R, da den magtede at medbringe køreglæde, selv i regnvejr.

Motoren er en letkørt sag med 33 stabile krikker, der trækker flot uanset omdrejningstal. Den er faktisk mulig at bringe op i fart i tungt gear, også med en +100 kg person i sadlen. En af de helt store testpersoner, med rigeligt på både højde og drøjde opgivelsen, udtrykte stor tilfredshed med både siddeposition og trækkraft.

Undertegnede som er en sp

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere